Bureau 'Dit Ben Ik; Een perfecte balans tussen theorie en creativiteit

Bureau Dit Ben Ik wordt gerund door Guusje & Linde. Guusje is schrijfster van het boek Dit Ben Ik en heeft een jaar geleden Bureau Dit Ben Ik opgezet. Linde is de theoretische fundering van het bureau. Tussen hun komt creativiteit en theorie perfect samen waardoor onderwijs echt innovatief kan worden.
kernwaarden, persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, onderwijs, zelfreflectie, intrinsieke motivatie, weten wat je wilt, dit ben ik, keuzes, creatieve vragen

Guusje Slagter

Hoofd ontwikkeling & innovatie

“Als je goed kan dromen, is het echt.”

Mijn naam is Guusje Slagter. Een kindvriendelijke voornaam, maar een wat hardere achternaam. Zelf ben ik in één woord: open. Ik zie geen ‘maar’ en ‘nee’. Ik wil juist alle mogelijkheden exploreren hoe iets wel mogelijk is. Ik put mijn inspiratie uit het bezig zijn in verschillende werelden. Ik houd ervan om mezelf in verschillende werelden te bewegen;  uitersten met elkaar te verbinden en zo tot nieuwe initiatieven te komen. Als ik ergens in geloof dan ga ik er 100% voor. Mijn motto is niet voor niets: “Als je goed kan dromen is het echt.” Als je iets wilt, ga er dan 100% voor maar geloof er 120% in. Doe wat goed voelt en ga voor die droom.

Waarom voor mij Bureau ‘Dit Ben Ik’?

Zoals de visie beschrijft: Ik geloof dat wanneer mensen in hun eigen kracht leren staan, we uiteindelijk een mooiere maatschappij krijgen. Dan hoef je niet meer af te tasten aan anderen, maar sta je sterk en geloof je in wie jij bent en wat jij kan. Dan leer je pas echt naar je omgeving kijken en wat voor toegevoegde waarde jij kan bieden. Als iedereen dus bewust wordt van zichzelf, worden we met zijn allen bewust van de wereld om ons heen. Dat is mijn geloof.

Linde, kernwaarden, persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, onderwijs, zelfreflectie, intrinsieke motivatie, weten wat je wilt, dit ben ik, keuzes, creatieve vragen

Linde Nieman

Hoofd ontwikkeling & optimalisatie

Enthousiast, een open boek, gestructureerd en zorgzaam. Dit is wie ik in een notendop ben. Als ik ergens voor ga dan doe ik dit met volle overtuiging en toewijding. Ik heb een passie voor naar mensen luisteren en met de juiste vragen persoonlijke puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. Als iedereen beter weet wat ze belangrijk vinden, kunnen we gerichtere keuzes maken voor de toekomst. Ik geloof dat mensen er gelukkiger van worden als ze bewuster in hun kracht staan. Zo breng je het beste in jezelf en je omgeving naar boven.

Waarom voor mij Bureau ‘Dit Ben Ik’?

Als neuropsycholoog in spé vind ik de combinatie tussen wetenschap en intuïtie het mooiste wat er is. Ik heb afgelopen jaren tijdens mijn studie psychologie en daarnaast veel geleerd over coaching en training. Dit is wanneer ik ontdekte waar echt mijn passie lag, ik zou dit zonder meer de rest van mijn leven willen doen. Via een toevallige afspraak ben ik met Guusje in gesprek geraakt over Bureau ‘Dit Ben Ik’. Daarna hebben we eigenlijk heel snel besloten dat ik zou aanhaken. Het voelde meteen goed. Dit is mijn passie, wat ik belangrijk vind in het leven en waarin ik mensen verder hoop te helpen.