Weten wat je wilt

Weten wat jouw fundering is en wat je drijft. Dit is de kern die ons in alles wat wij doen begeleidt. Wij bij Bureau ‘Dit Ben Ik’ geloven dat door inzicht te hebben in je eigen identiteit je beter in de maatschappij kunt staan. Je weet wat jouw toegevoegde waarde is. Zo kun je bewustere keuzes maken, heb je meer zelfinzicht en ben je uiteindelijk gelukkiger.
kernwaarden, persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, onderwijs, zelfreflectie, intrinsieke motivatie, weten wat je wilt, dit ben ik, keuzes, creatieve vragen, visie

Onze Visie

‘Een sterke en harmonieuze samenleving door mensen hun zelfinzicht en zelfvertrouwen te versterken.’
kernwaarden, persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, onderwijs, zelfreflectie, intrinsieke motivatie, weten wat je wilt, dit ben ik, keuzes, creatieve vragen

Hoe doen we dat?

Door een proces van divergeren, convergeren en herhaling.

Dit Ben Ik

Dit zijn wij! De vraag is natuurlijk; “Wie ben jij?” Als je dat weet zijn wij heel blij en dichter bij onze visie. Vind je dit lastig? Geen zorgen, je bent niet de enige. Anders zouden wij ook niet bestaan. Laat de wereld en ons weten dat jij bestaat, vind je uniciteit zodat je die kan waarborgen. Zodat jij met kracht en zekerheid zegt;

Ontdek jouw drijfkracht

Een nieuwe start, een nieuw begin. Nieuwe mogelijkheden en geheel nieuwe zin. Op naar mogelijkheden, op naar nieuwe keuzes in plaats van de keuzes die ik heb gehad. Maar weet ik wel waar ik heen moet? Hoe weet ik wat ik wil? De keuzes zijn oneindig en eigenlijk voor mij veel te veel. Wanneer weet ik of ik de goede maak en iets echt bij mij past? Voordat ik het weet, neem ik het ‘doe dan die maar’- pad. En dan over een aantal jaar word ik wakker met het tragisch besef, dat ik helemaal niet deed wat ik zelf wilde, maar wat de omgeving van mij verwachtte. Hoe kan ik van dat pad af en zorgen dat ik op mijn eigen gevoel let?
Stoppen met het aftasten aan mijn omgeving vanwege onzekerheid, maar de dingen doen die mijzelf verblijden. Weten wat ik zelf voel en wil, want tot nu toe blijft het in mijn eigen hoofd en hart schreeuwend stil. Ik weet zoveel over de wereld, maar zo weinig over mijn eigen ik.