Bureau Dit Ben Ik

Een mooie balans tussen theorie en creativiteit
Bureau Dit Ben Ik wordt gerund door Guusje, Linde, Timo & Ethie. Guusje is schrijfster van het boek Dit Ben Ik en heeft in 2017 Bureau Dit Ben Ik opgezet. Linde is de theoretische fundering van het bureau. Timo draagt zorg als een vliegende keeper voor theoretische ondersteuning, optimalisatie en acquisitie. Ethie is verantwoordelijk voor de professionele groei van Bureau Dit Ben Ik. Zij heeft het naar een marktwaardig, kwalitatief level getild en blijft dat optimaliseren.
Dit ben ik, persoonlijke ontwikkeling, millennials, Bureau dit ben ik, boek, guusje slagter, trainingen, workshops

Guusje Slagter

Ontwikkeling & innovatie

Guusje@bureauditbenik.nl

“Als je goed kan dromen, is het echt.”

Mijn naam is Guusje Slagter. Een kindvriendelijke voornaam, maar een wat hardere achternaam. Zelf ben ik in één woord: open. Ik zie geen ‘maar’ en ‘nee’. Ik wil juist alle mogelijkheden exploreren hoe iets wel mogelijk is. Ik put mijn inspiratie uit het bezig zijn in verschillende werelden. Ik houd ervan om mezelf in verschillende werelden te bewegen; uitersten met elkaar te verbinden en zo tot nieuwe initiatieven te komen. Als ik ergens in geloof dan ga ik er 100% voor. Mijn motto is niet voor niets: “Als je goed kan dromen is het echt.” Als je iets wilt, ga er dan 100% voor maar geloof er 120% in. Doe wat goed voelt en ga voor die droom.

Waarom voor mij Bureau ‘Dit Ben Ik’?

Zoals de visie beschrijft: Ik geloof dat wanneer mensen in hun eigen kracht leren staan, we uiteindelijk een mooiere maatschappij krijgen. Dan hoef je niet meer af te tasten aan anderen, maar sta je sterk en geloof je in wie jij bent en wat jij kan. Dan leer je pas echt naar je omgeving kijken en wat voor toegevoegde waarde jij kan bieden. Als iedereen dus bewust wordt van zichzelf, worden we met zijn allen bewust van de wereld om ons heen. Dat is mijn geloof.

Dit ben ik, persoonlijke ontwikkeling, millennials, Bureau dit ben ik, boek, guusje slagter, trainingen, workshops

Linde Nieman

Ontwikkeling & optimalisatie

Linde@bureauditbenik.nl

Enthousiast, een open boek, gestructureerd en zorgzaam. Dit is wie ik in een notendop ben. Als ik ergens voor ga dan doe ik dit met volle overtuiging en toewijding. Ik heb een passie voor naar mensen luisteren en met de juiste vragen persoonlijke puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. Als iedereen beter weet wat ze belangrijk vinden, kunnen we gerichtere keuzes maken voor de toekomst. Ik geloof dat mensen er gelukkiger van worden als ze bewuster in hun kracht staan. Zo breng je het beste in jezelf en je omgeving naar boven.

Waarom voor mij Bureau ‘Dit Ben Ik’?

Als neuropsycholoog in spé vind ik de combinatie tussen wetenschap en intuïtie het mooiste wat er is. Ik heb afgelopen jaren tijdens mijn studie psychologie en daarnaast veel geleerd over coaching en training. Dit is wanneer ik ontdekte waar echt mijn passie lag, ik zou dit zonder meer de rest van mijn leven willen doen. Via een toevallige afspraak ben ik met Guusje in gesprek geraakt over Bureau ‘Dit Ben Ik’. Daarna hebben we eigenlijk heel snel besloten dat ik zou aanhaken. Het voelde meteen goed. Dit is mijn passie, wat ik belangrijk vind in het leven en waarin ik mensen verder hoop te helpen.

Timo-8

Timo Tommasini

Innovatie & realisatie

Timo@bureauditbenik.nl

Over mij
Ik ben een enthousiast, empathisch, open-minded en liefhebbend wezen. Ik vind het heerlijk om nieuwe en verfrissende invalshoeken te ontdekken binnen welk werkveld dan ook. Ik heb verscheidene studies gedaan, jobs gehad en op verschillende plekken kennis en vaardigheden geoogst. Coaching, counseling en training zijn een zeer belangrijk aspect geweest tijdens mijn recente studie. Met die vaardigheden en kennis die ik haal uit verscheidende werkvelden kan ik mensen effectief ondersteunen in de zoektocht naar het beantwoorden van vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een bezige bij en ik leef ervoor om mijzelf te ontwikkelen volgens een veelzijdig pad en te ondernemen vanuit eigenheid. Ik leg daarbij minder de focus op theorie, en meer op de mens.

Waarom voor mij Bureau ‘Dit Ben Ik’?
Sinds arpil 2019 ben ik aan de slag gegaan bij het bureau. Deze stap zal veel nieuwe inzichten met zich meebrengen en leerzaam zijn. Er is veel potentie voor groei, ruimte voor ontwikkeling en verbetering. Er is bij Bureau ‘Dit Ben Ik’ vrijheid om te bewegen en vaardigheden in te zetten vanuit een brede interesse. Bureau ‘Dit Ben Ik’ is een energieke start-up en er wordt hard gewerkt aan middelen voor duurzame bewustwording en het versterken van persoonlijke ontwikkeling.

Dit ben ik, persoonlijke ontwikkeling, Bureau dit ben ik, boek, guusje slagter, trainingen, workshops

Ethie van Rees

Innovatie & optimalisatie

Ethie@bureauditbenik.nl

Door mijn ervaring in HR en Learning & Development heb ik gezien dat iedereen met dezelfde vragen worstelt: wie ben ik, wat maakt mij uniek, wat wil ik en hoe kan ik dit bereiken. Ik denk dat dit vragen zijn die continu relevant zijn, hoe oud of jong je ook bent. Het is vaak lastig om dit te ontdekken, eerlijk tegen jezelf te zijn en de juiste vragen te stellen. Ik geloof er oprecht in dat weten wie je bent, je een gelukkiger mens maakt. Door jezelf beter te begrijpen en in staat zijn dit over te brengen aan de mensen om jou heen, gaat ervoor zorgen dat je uiteindelijk jouw doelen gaat behalen. Dat is niet zweverig, maar juist heel concreet. Weten wat jouw doel is, maakt je gefocust, waardoor je beter in de flow komt, productiever bent en niet onnodig energie verspilt.

Waarom voor mij Bureau ‘Dit Ben Ik’?

Ik geloof sterk in de methode van Bureau ‘Dit Ben Ik’, omdat je duurzaam en structureel ontwikkelt. Wij vertellen niet wie jij bent, je ontdekt het zelf. Daardoor past het bij jou, kun je het eigen maken en wordt het alleen maar krachtiger. Toen ik hoorde over Bureau ‘Dit Ben Ik’ dacht ik meteen: hier moet ik bij zijn, dit is precies waar ik in geloof. De wereld is drastisch en snel aan het veranderen: door niet naar anderen te kijken, maar juist naar jezelf, kunnen we een gelukkigere wereld creëren en daar wil ik graag een onderdeel van uit maken!